STÁŽE PRO PRACOVNÍKY Z TRANSFERU TECHNOLOGIÍ A…

Kolegové z Centra transferu technologií VÚPP, v.v.i.  ing. ..

WORKSHOP PRO PODNIKATELE NA TÉMA BEZLEPKOVÉ POTRAVINY

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. pořádá v rámci  ..

Mikrovlny na talíři

V časopise Vesmír č.3/2019 v rubrice …odpověď na ..

Pražský voucher 2019 – seminář pro žadatele

Ve Škodově paláci v Jungmanově ulici v Praze ..

BIOFACH 2019 OČIMA VÚPP

Ve dnech 13.-16.2.2019 proběhl v Norimberku již 30. ročník mezinárodních ..

Výzkumný ústav potravinářský Praha je členem Transfera.cz…

Transfera.cz je jednotná funkční platforma hájící zájmy transferové ..

Odborný kurz – Oceňování technologií pro vyjednávání…

Ve středu 28.11. 2018 uspořádala Transfera.cz speciální odborný ..

Výzkumný ústav potravinářský Praha: efektivní spolupráce s…

Centrum transferu technologií (CTT) Výzkumného ústavu potravinářského Praha, ..

WORKSHOP NA TÉMA BEZLEPKOVÉ POTRAVINY

Ve středu 7.11.2018 od 14.00 hodin se uskutečnil ..

11. ročník Konference o šedé literatuře a…

Národní technická knihovna pořádá další, jedenáctý, ročník Konference ..

SIAL Paris 2018

V pondělí 21.10.2018 začíná v Paříži největší mezinárodní ..

PRAŽSKÝ VOUCHER NA TÉMA SYROVÁTKA

CENTRUM TRANSFERU TECHNOLOGIÍ VÚPP ve spolupráci s Asociací ..

PRAŽSKÝ VOUCHER NA TÉMA BEZLEPKOVÉ POTRAVINY

CENTRUM TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i ..

2. jihočesko-dolnobavorský transferový kongres

Ve středu, 19. září, začíná začíná dvoudenní 2.jihočesko-dolnobavorský ..

Stáže na Centru pro transfer technologií Masarykovy…

Centrum pro transfer technologií MU pořádá ve dnech ..

Natáčení videospotu o činnosti VÚPP

Ve dnech 24.-26.7.2018 realizoval tým CTT natáčení videospotu ..