PRAŽSKÝ VOUCHER NA TÉMA BEZLEPKOVÉ POTRAVINY

Zveřejněno dne: 18. 10. 2018

CENTRUM TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i si Vás dovoluje pozvat na workshop pro potravinářské firmy a podnikatele na téma BEZLEPKOVÉ POTRAVINY. 

UKÁŽEME A PŘEDSTAVÍME VÁM

  • výzkumné činnosti našeho ústavu
  • Databázi bezlepkových potravin
  • užitné vzory z oblasti bezlepkových potravin
  • hotové výrobky uvedené do praxe
  • projekty spolupráce s aplikační sférou
  • problematiku čerpání finančních prostředků z EU

PORADÍME VÁM

  • jak získat finanční prostředky na Váš výzkumný záměr

OCHUTNÁTE

  • bezlepkové knedlíky,
  • bezlepkové pivo Ferdinand (alkoholické i nealkoholické)
  • bezlepkové pečivo

Workshop se uskuteční ve středu 7. listopadu 2018 od 14:00 do 16:00 hodin v zasedací místnosti VÚPP v 1. patře.

Registrujte se prosím u Mgr. Heleny Kavanové, počet míst je omezen!

helena.kavanova@vupp.cz; tel.: 737 287 024

www.ctt.vupp.cz

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. se připojuje již podruhé k největšímu vědeckému festivalu v České republice, Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky 2018. Akce se koná od 5.-11.11.2018. Pro studenty středních škol a vysokých škol připravujeme tématický program týkající se plísní, luštěnin a cukrů.  V sobotu 10. listopadu pak chystáme program pro širokou veřejnost a rodiny s dětmi. Vstup je zdarma, po předchozí registraci na e-mailu: hana.vondrackova@vupp.cz.

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Radiová 1285/7, 102 00 Praha 10 – Hostivař