klíčené luštěniny – nejlepší recepty vúpp

WORKSHOPY

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.,  Centrum transferu technologií pořádá v rámci  tradiční akce GLUTEN FREE PRAGUE EXPO 2019 & 14. Fórum celiaků WORKSHOP PRO PODNIKATELE NA TÉMA BEZLEPKOVÉ. Workshop se bude konat v sobotu 18.5.2019 od 14.00 hodin v malém sále v areálu PVA EXPO PRAHA Letňany. Na cca hodinovém setkání Vám představíme novinky a trendy v oblasti bezlepkových potravin, výsledky výzkumu za poslední období, možnosti spolupráce s naší institucí, jak získat finanční prostředky – aktuální dotační příležitosti (např. Pražský inovační voucher, Středočeský inovační voucher, aj.), spolupráce na komerčním využití výsledků výzkumu, analýzy lepku ve vybraných segmentech potravin (např. nápoje, sójové omáčky aj.), konzultace a další. Součástí prezentace je ochutnávka nejzajímavějších výrobků. V případě zájmu kontaktujte prosím projektovou manažerku Helenu Kavanovou na tel. čísle 737287024 nebo na mailové adrese helena.kavanova@vupp.cz. Pokud máte o podobnou akci zájem a nemůžete se v sobotu zúčastnit, napište nám také. Plánujeme další, pravděpodobně červnový, termín úspěšného workshopu, tentokrát v sídle ústavu, Radiová 1285/7, Praha 10. Akce je určena zejména firmám a podnikatelům, ale mohou ji využít i zájemci o novinky a spolupráci v této problematice. Prezentace a ochutnávky výrobků pro Vás připravili Ing. Jana Rysová, vedoucí Bezlepkového týmu, RNDr. Zuzana Šmídová, Ph. D., Ing. Jiří Trnka, vedoucí Centra transferu technologií, Ing. Aleš Landfeld, náměstek vědy a výzkumu, Ing. Ivana Laknerová, vedoucí výzkumu, Ing. Josef Drahorád, CSc.

prezentace

Produktové listy

  1. Kitl Smrkáček BIO Sirup
  2. Eligin BIO
  3. UGO
  4. Šmakoun
  5. Pralinky z hořké čokolády s chmelovou náplní
  6. Šťávy REFIT
  7. Bezlepkové pivo Ferdinand – Ležák světlý Premium
  8. Databáze bezlepkových potravin
  9. Bezlepková směs Jizerka
  10. Nanotechnologie
  11. Sušenky z mláta
  12. Proteinové nudle