PRAŽSKÝ VOUCHER NA TÉMA SYROVÁTKA

Zveřejněno dne: 22. 10. 2018

CENTRUM TRANSFERU TECHNOLOGIÍ VÚPP ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR  si Vás dovoluje pozvat na workshop pro potravinářské firmy a podnikatele na téma SYROVÁTKA.

UKÁŽEME A PŘEDSTAVÍME VÁM

výzkumné činnosti našeho ústavu

užitné vzory a patenty

hotové výrobky uvedené do praxe

projekty spolupráce s aplikační sférou

problematiku čerpání finančních prostředků z EU

PORADÍME VÁM

jak získat finanční prostředky na Váš výzkumný záměr

OCHUTNÁTE

pekařské výrobky s příměsí syrovátky, destilát, nápoje ze syrovátky

Workshop se uskuteční v pátek 9. listopadu 2018 od 10:00 do 12:00 hodin v zasedací místnosti VÚPP v 1. patře. Počet míst je omezen. 

Registrujte se prosím u Mgr. Heleny Kavanové:

helena.kavanova@vupp.cz; tel.: 737 287 024

www.ctt.vupp.cz

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. se připojuje již podruhé k největšímu vědeckému festivalu v České republice, Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky 2018. Akce se koná od 5.-11.11.2018. Pro studenty středních škol a vysokých škol připravujeme tématický program týkající se plísní, luštěnin a cukrů.  V sobotu 10. listopadu pak chystáme program pro širokou veřejnost a rodiny s dětmi. Vstup je zdarma, po předchozí registraci na e-mailu: hana.vondrackova@vupp.cz.

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Radiová 1285/7, 102 00 Praha 10 – Hostivař