PRAŽSKÝ VOUCHER NA TÉMA BEZLEPKOVÉ POTRAVINY
Zveřejněno dne: 18. 10. 2018CENTRUM TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i si Vás dovoluje pozvat na workshop pro potravinářské firmy a podnikatele na téma BEZLEPKOVÉ POTRAVINY.
UKÁŽEME A PŘEDSTAVÍME VÁM
- výzkumné činnosti našeho ústavu
- Databázi bezlepkových potravin
- užitné vzory z oblasti bezlepkových potravin
- hotové výrobky uvedené do praxe
- projekty spolupráce s aplikační sférou
- problematiku čerpání finančních prostředků z EU
PORADÍME VÁM
- jak získat finanční prostředky na Váš výzkumný záměr
OCHUTNÁTE
- bezlepkové knedlíky,
- bezlepkové pivo Ferdinand (alkoholické i nealkoholické)
- bezlepkové pečivo
Workshop se uskuteční ve středu 7. listopadu 2018 od 14:00 do 16:00 hodin v zasedací místnosti VÚPP v 1. patře.
Registrujte se prosím u Mgr. Heleny Kavanové, počet míst je omezen!
helena.kavanova@vupp.cz; tel.: 737 287 024
www.ctt.vupp.cz
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. se připojuje již podruhé k největšímu vědeckému festivalu v České republice, Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky 2018. Akce se koná od 5.-11.11.2018. Pro studenty středních škol a vysokých škol připravujeme tématický program týkající se plísní, luštěnin a cukrů. V sobotu 10. listopadu pak chystáme program pro širokou veřejnost a rodiny s dětmi. Vstup je zdarma, po předchozí registraci na e-mailu: hana.vondrackova@vupp.cz.
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Radiová 1285/7, 102 00 Praha 10 – Hostivař